Mallorca – en sommarpaus i pandemin

Det var en annorlunda tid. Pandemin gav oss en ofrivillig paus i resandet till andra länder. Sommaren 2021 gavs ändå en möjlighet att resa, men planerna behövde anpassas till olika länders restriktioner. Vi valde ett tryggt och känt resmål – Mallorca.

I mitten av juni bar det av. Vi hade bokat en lägenhet precis vid havet i Sa Ràpita. Ett bra läge. Nära till stranden vid Es Trenc och Palmas gränder. Vi njöt av sol och bad och gjorde utflykter i närheten. Vi hittade mysiga restauranger i Ses Salines, besökte Cala del Moro.


Vi firade Loves födelsedag med lunch och middag i Palma. Sen var det dags för nästa fas på vår semester.

Vi bytte boende till en ny lägenhet i Sant Elm. Fler njutningsfulla dagar med sol och bad, utflykter och god mat. Vi besökte Soller, åkte utmed den vindlande kusten och hittade en mysig vingård.

Sista kvällen fick en tvist, då vi fick veta att vårt plan var inställt. Efter en timmes trixande hade vi en ny avgång på kvällen istället för på morgonen dagen efter. Sen gav vi oss av för en middag i Port d’Andtrax. Dagen efter blev en bonusdag i Palma, innan vi vände hemåt igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait